Van Manen Ballonvaartcentrum B.V.


Thorbeckelaan 117a 3771 ED Barneveld
0342408592 Klik om te bellen

Over Van Manen Ballonvaartcentrum B.V.

Bij een groepsballon, staat u met andere passagiersin een ballonmand(max. 16; zodat u bij ons altijd bij het 'raam' staat) U kunt bij ons kiezen uit div. opstapregio's.
Op de dag van de ballonvaart wordt de plaats aan uw bekendgemaakt waar we opstijgen. Dit ligt aan de windsituatie/windrichting. Zodat we naar een gebied varen met voldoende landings mogelijkheden. Uw veiligheid staat hierbij voorop! Bij een priveballon, staat u met uw eigen gezelschap in een ballonmand. Dit kan vanaf 2 personen. Boven de 16pp zetten we meerdere ballonnen in. U kunt zelf een locatie doorgeven waar u wilt opstijgen (indien we hiervoor een gemeentelijke vergunning hebben).
Op de dag van de ballonvaart wordt er contact met u opgenomen of het wel of niet doorgaat qua weersomstandigheden. Indien de ballonvaart doorgaat hoort u van ons de juiste tijden en verzamellocatie. Als de ballonvaart niet doorgaat, dan bellen wij voor het maken van een nieuwe afspraak.
Op het opstijglocatie wordt uitgelegd hoe alles in a/n werk gaat. Na de nodige voorbereidingen en vullen met lucht van de ballon, kunt u 'instappen' en vorstelijk verheft boven uitzwaaiende familieleden, collega's en omstanders. Heerlijk genieten van het talloze uitzicht...
Na afloop van de ballonvaart krijgt u een heerlijk glaasje bubbels en ontvangt u ter herinnering het bij-horende luchtvaartbewijs.
Met onze ballonnen vloot kunnen groepen mensen tegelijk een ballonvaart maken. Daarbij is alles mogelijk. Wat te denken van een picknickmand voor vertrek of een ballonvaart met een BBQ arrangement. Een ballonvaart is een unieke belevenis en bijzonder origineel.
Ballonvaren kan - mits de weersomstandigheden het toelaten - het gehele jaar door.
Een ballonvaart is een prachtig cadeau om te geven en om te krijgen. Denkt u maar een aan een speciale verjaardag, een jubileum of een uiting van dank aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt...

Van Manen Ballonvaartcentrum B.V. in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
15 personen of meer
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

Van Manen Ballonvaartcentrum B.V.


Thorbeckelaan 117a 3771 ED Barneveld
0342408592 Klik om te bellen