Up ballooning


Marktstraat 106 4530 EN Marktstraat 106 9111 Belsele Puivelde
+32(0)496450604 Klik om te bellen

Ballonvaart
Ballonvaren
Luchtballon

Over Up ballooning

Welkom bij Up Ballooning, de specialist op het gebied van ballonvaarten vanuit Hulst, Axel, Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden unieke en onvergetelijke ballonvaarten aan boven het prachtige landschap van Zeeuws-Vlaanderen. Onze ballonvaarten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en bieden een geweldige ervaring die u niet snel zult vergeten.

Onze ballonvaarten starten vanuit diverse locaties in Zeeuws-Vlaanderen, waaronder Hulst, Axel en Terneuzen. Tijdens de ballonvaart kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de groene velden, de rivieren en de historische steden. Onze ervaren en gepassioneerde piloten zullen u veilig door de lucht begeleiden en u voorzien van interessante feiten en informatie over de omgeving.

Up Ballooning is een ervaren en professionele ballonvaartmaatschappij met meer dan 20 jaar ervaring in de luchtvaartsector. Wij zijn er trots op dat we alleen de meest moderne en veilige ballonnen gebruiken, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ons team bestaat uit gecertificeerde en zeer ervaren piloten die uw veiligheid en comfort tijdens de ballonvaart waarborgen.

Onze ballonvaarten zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen en zijn geschikt voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bedrijfsuitjes en meer. Onze ballonnen zijn groot genoeg om plaats te bieden aan maximaal 16 personen per vlucht, waardoor u en uw gasten kunnen genieten van een intieme en persoonlijke ballonvaart-ervaring.

Bij Up Ballooning geloven we in het bieden van de beste ballonvaart-ervaring tegen een betaalbare prijs. Onze tarieven zijn concurrerend en bieden waar voor uw geld. Bovendien bieden we verschillende pakketten en arrangementen aan die zijn ontworpen om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke en unieke ervaring boven het prachtige landschap van Zeeuws-Vlaanderen, dan is een ballonvaart met Up Ballooning zeker iets voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ballonvaart te boeken en ontdek zelf waarom wij de nummer één ballonvaartmaatschappij zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Foto's

Up ballonvarten

Up ballooning in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
15 personen of meer
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

Up ballooning


Marktstraat 106 4530 EN Marktstraat 106 9111 Belsele Puivelde
+32(0)496450604 Klik om te bellen