Mooieballonvaart.nl


Dillenburg 86 7242 BD Lochem
06-29531146 Klik om te bellen

Over Mooieballonvaart.nl

Privé ballonvaarten in uw omgeving!

MooieBallonvaart.nl vaart alleen met kleine en eigen geschappen. Er stappen geen andere passagiers bij u in. MooieBallonvaart bespreekt met u wat de wensen zijn en pas zich daar op aan. Het is mogelijk om bijvoorbeeld uit uw eigen tuin te vertrekken. Heeft u geen mogelijkheid daarvoor of zijn er bij u in de buurt factoren waardoor dit niet mogelijk is, dan vertrekken wij ook in veel grote steden in Nederland. U kunt informatie hierover vinden op onze internetpagina! 

Doordat MooieBallonvaart.nl zich richt op kleinschalige ballonvaarten heeft u een persoonlijk contact met de piloot en zijn crew. Hierdoor kunt u tijdens het ballonvaren gerust al uw vragen stellen. 

Ook voor een uniek huwelijksaanzoek bent u bij ons aan het juiste adres. Zo is het mogelijk om extra champange aan boord te hebben of een bos met rozen. Dit kunnen wij natuurlijk voor u regelen en zorgen dat dit ongezien mee de lucht in gaat. Zo is de verassing nog groter! Deel uw ideeën met ons en wij zullen u vertellen of dit mogelijk is. 

Mooieballonvaart is ontstaan in 2013, toen piloot Anne aan zijn opleiding tot ballonvaarder is begonnen. Inmiddels heeft hij meer dan 300 uur ervaring opgedaan en in al veel verschillende landen gevaren, zoals Duitsland, Frankrijk, Portugal, Italië, Oostenrijk, Saoedi-Arabië en China. 

U kunt informatie inwinnen op onze internetpagina of bellen naar:06-29531146, Anne staat u met alle plezier persoonlijk te woord!

Foto's

Mooieballonvaart.nl in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

Mooieballonvaart.nl


Dillenburg 86 7242 BD Lochem
06-29531146 Klik om te bellen