GreetZZ Ballonvaarten Assen


Hof van Parijs 1 9403 DA Assen
059 2748004 Klik om te bellen

Over GreetZZ Ballonvaarten Assen

Zweven als een vogel over prachtige gele en groene velden met uitzicht op de regio Assen. Genietend van de stilte met het avondzonnetje op je gezicht. Het droombeeld van menig ballonvaarder. Helemaal als je weet dat alle verzekeringen tijdens het ballonvaren met GreetZZ goed geregeld zijn!

Volledig verzekerd

Al onze ballonnen zijn voorzien van een passagiers/inzittendenverzekering en een WA Combined Single Limit van Allianz verzekeringen. De passagiersverzekering is niet verplicht, maar GreetZZ Ballonvaarten biedt je ook in dit geval het beste. De WA-polis biedt je een betere dekking dan de wettelijk verplichte voorwaarden voor een ballonvaart. De polissen zijn vergelijkbaar met die van een personenauto (WA en inzittenden). Wist je trouwens dat vliegen in een heteluchtballon veiliger is dan het rijden in een auto?

Annuleringsverzekering

Als extra service biedt GreetZZ je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je direct bij je boeking aangeven. Deze verzekering is vergelijkbaar met een reis annuleringsverzekering.

GreetZZ Ballonvaarten Assen in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
15 personen of meer
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Onze locatie

GreetZZ Ballonvaarten Assen


Hof van Parijs 1 9403 DA Assen
059 2748004 Klik om te bellen