GreetZZ Ballonvaart Veldhoven


Julianastraat 15 5503 JA Veldhoven
040 303 0630 Klik om te bellen

Over GreetZZ Ballonvaart Veldhoven

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd!

De warme lucht zorgt dat je met gestage snelheid opstijgt. Je geniet van het weidse uitzicht en ontspant van de stilte om je heen; Ballonvliegen is een machtige ervaring.
Maar ballonvaren moet wel veilig zijn. GreetZZ beseft dat als geen ander en daarom draait bij GreetZZ alles om jouw veiligheid.
Om jouw veiligheid te kunnen garanderen, is op alle GreetZZ ballonvaarten de Europese JAR-FCL, en Basic Operation Manual van toepassing. Tevens voldoet GreetZZ aan de door EASA (Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart) gestelde eisen.

GreetZZ Ballonvaarten is verbonden met:
Easa European Aviation Safety Agency
KNVVL Koninklijke Vereniging Van Luchtvarenden
Profballon
KBBF
BBAC British Balloon and Airship Club
KBBF Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie
Erkend ballon piloot
Nationale Ballonvaart Bon een partnerschap van meerdere ballonvaart bedrijven
VVV verkooppunten van onze tickets
VNG (Opstijgvergunning conform de Vereniging van Nederlandse Gemeenten)
Nederlandse luchtvaart poule
Allianz insurance

Exploitatievergunning

Wij bezitten een exploitatievergunning Ballonnen van de Inspectie Verkeer en Waterstaat/Divisie Luchtvaart, met het nummer DL/OV/ NL-135/5. Deze vergunning staat voor de kwaliteit en veiligheid die GreetZZ je biedt.

Materiaal van superieure kwaliteit

De kwaliteit van ons materiaal en de uitgevoerde vluchten wordt strikt bewaakt. Al het materiaal wordt periodiek gekeurd en voor aanvang van iedere vlucht aan een grondige inspectie onderworpen. Je veiligheid is gegarandeerd. Na alle controles worden aan ons jaarlijks het Bewijs van Luchtwaardigheid (BVL) en de Vergunning tot Vluchtuitvoering toegekend. (DL/OV/NL-135/5)

Gecertificeerde ballonpiloten

GreetZZ Ballonvaarten werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde ballonpiloten met de juiste opleiding (erkend door de Nederlandse, Belgische en Europese overheid). Al onze piloten worden periodiek gecheckt, daardoor is ballonvaren met GreetZZ niet alleen leuker, maar ook veiliger!

Zeer ervaren crewmembers

GreetZZ crewmembers hebben kennis van de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals brandveiligheid, vervoer van gevaarlijke stoffen, EHBO, communicatie, off road rijden, gastvrijheid en catering. De GreetZZ crew volgt regelmatig interne trainingen zodat jouw ballonvaart vlekkeloos verloopt.

Altijd actuele weersinformatie

GreetZZ heeft een directe verbinding met meteorologen van het KNMI die gespecialiseerd zijn in de weersvoorspellingen voor de ballonvaart. Zelfs tijdens de vlucht met een van onze ballons zijn de actuele radarbeelden online in ons hoofdkantoor aanwezig, zodat we onverwachte zaken direct aan onze teams kunnen doorgeven.

Strikte limieten

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen hanteert GreetZZ zeer strenge normen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wij opereren. Als een ballonvaart onverhoopt niet door mocht gaan is dat altijd in het belang van jouw veiligheid.

GreetZZ Ballonvaart Veldhoven in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
15 personen of meer
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Onze locatie

GreetZZ Ballonvaart Veldhoven


Julianastraat 15 5503 JA Veldhoven
040 303 0630 Klik om te bellen