sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • 't Buske 15
    6921 BR Duiven
  • 0316-700215

Enjoy! Ballonvaarten

Welkom bij Enjoy! Ballonvaarten.

Enjoy! Ballonvaarten verzorgd ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Passagiers- en reclamevaarten door heel Nederland.

Enjoy! Ballonvaarten is ontstaan uit liefde voor luchtballonnen. Na jarenlang bij verschillende grote en kleine ballonvaartbedrijven actief te zijn geweest was het tijd om een lang gekoesterde droom in vervuling te laten gaan.

In 2015 was Enjoy! Ballonvaarten geboren.

Enjoy! Ballonvaarten richt zicht is gevestigd in het geldersche Duiven en vooral actief in de Liemers, regio Arnhem, Nijmegen, Lingewaard, Berg en Dal, de Betuwe en de Achterhoek. Daarnaast kunnen wij op aanvraag ballonvaarten verzorgen door heel Nederland.

Enjoy! Ballonvaarten verzorgd avondvaarten, ochtendvaart maar ook wintervaarten! Wij zijn het hele jaar actief met ballonvaren!

Ballonvaren zoals ballonvaren ooit bedoeld is! Enjoy! Ballonvaarten beseft heel goed dat de meeste passagiers maar 1 of 2 keer in hun leven mee gaan ballonvaren, daarom moet het een onvergetelijke avond worden! Enjoy! Ballonvaarten vaart met kleinere luchtballonnen om zo een persoonlijke, exclusieve ervaring te kunnen garanderen. Dus geen massale mand vol vreemde passagiers!

Enjoy! Ballonvaarten verzorgd ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Ook bij bedrijven denken wij graag mee om hun klanten een onvergetelijke avond te verzorgen. 

Wilt u een ballonvaart maken? Graag nodigen wij u uit op onze website en bekijk de vele mogelijkheden! 

Wellicht mogen wij u binnenkort ontvangen aan boord van onze luchtballon boven uw regio.


Foto's van Enjoy! BallonvaartenEnjoy! Ballonvaarten in het kort

Avondvaarten:

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord:

Ja

Rolstoelmand beschikbaar:

Ja

Ballongrootte

  • 1 tot 5 personen
  • 5 tot 15 personen

Ochtendvaarten:

Ja