BallonvarenZeeland


Kerkdreef 5 4581 CB Vogelwaarde
0114-700217 Klik om te bellen

Over BallonvarenZeeland

Ervaar de meest sfeervolle en avontuurlijke ballonvaarten in Zeeland! De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! Geniet van het mooie Zeeland.

Onze ballonvaarders zijn professionele piloten die al vanaf jongs af aan een grote passie voor luchtballonnen hebben. Bij elkaar goed voor zo’n 40 jaar ervaring! Van elke ballonvaart kunnen zij enorm genieten, zeker boven het prachtige Zeeuwse land! Samen hebben ze een hele vloot ballonnen in alle soorten en maten. Kijk daarvoor maar eens op onze pagina ‘onze ballonnen’.
Deze vele ballonnen zorgen ervoor dat U bij een privé-vaart altijd een ballon tot uw beschikking heeft, dit kan van 2 tot 16 personen. De piloten zullen er, samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van maken, die u niet snel zal vergeten!

Graag vertellen we u meer over onze specialisatie: het verzorgen van sfeervolle- en avontuurlijke ballonvaarten. Ons team van professionals doet er alles aan om u een onvergetelijke beleving te bezorgen. Achter de schermen werken zij hard om u de rust en een adembenemend uitzicht te laten ervaren.

Ons team van specialisten kent een ruime ervaring. Toch zijn zij allen vooral 'enthousiastelingen' die een persoonlijke benadering van ballonvaren erg belangrijk vinden.

Wilt u weten waar en wanneer wij in de lucht zullen hangen? Checkt u dan onze website waarop wij u onder andere uitgebreid informeren over de aanstaande vluchten.

Foto's

Ballonvaren Zeeland

BallonvarenZeeland in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

BallonvarenZeeland


Kerkdreef 5 4581 CB Vogelwaarde
0114-700217 Klik om te bellen