BallonAIRpoort Het Groene Woud


Roonsestraat 20 5076 PM Haaren
0411-622724 Klik om te bellen

Over BallonAIRpoort Het Groene Woud

Een droomvlucht!
Vanuit de luchtballon of wegdromend vanuit je bed, een luchtballonmandje. Wil je ook wel eens overnachten in een luchtballon, kijk voor meer informatie op www.slapenineenballonmand.nl 

In de oudheid droomde men al van het ballonvaren. Zo vrij als een vogel door de lucht zweven en de zwaartekracht overwinnen. Ontdek de rust en stilte tijdens het luchtballon varen en aanschouw het lijnenspel in het landschap, wat een onuitwisbare indruk op u zal achterlaten.

Onze piloot neemt u graag mee naar hogere hoogtes en deelt zijn passie voor ballonvaren met u. Zijn passie is om u een onvergetelijk avontuur te laten beleven. Heerlijk zweven boven het landschap en genieten wat er onder u afspeelt.

Luchtballon varen is geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Geef iemand een ballonvaart cadeau voor zijn/haar verjaardag, vraag uw geliefde ten huwelijk in een luchtballon of verzin uw eigen bijzondere gelegenheid.

Een ballonvaart maken is een bijzondere ervaring die wij bij BallonAIRpoort graag met u willen delen. Vaar mee in onze luchtballon en beleef de rust en wonderbaarlijke schoonheid van ons platteland. Gun uzelf of een dierbare dit fantastisch cadeau!

Onze piloot, Rud van Herk, heeft al meer dan 15 jaar zijn brevet en meer dan 600 uur ervaring. Hij heeft ballonvaarten gemaakt in heel Nederland, en deelgenomen aan diverse balonfestivals in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Saoedi Arabië. Laat u verrassen door zijn verhalen.

Wij stegen graag op vanaf uw eigen locatie. Ook voor VIP-vaarten. Uiteraard kunt u ook opstappen om aan van onze opstijglocaties in Brabant. Bijvoorbeelden Haaren, Oisterwijk, Vught, Den Bosch, Tilburg, Bavel, Heusden of Eindhoven.

Voor vragen of specifieke wensen met betrekking tot uw luchtballonvaart, neem contact met ons op. Info@ballonAIRpoorthttps://.nl of 0411-622724

Foto's

Wintervaart
Piloot Rud van Herk
Het Groene Woud
BallonAIRpoort Haaren Paardenballon
Koetjesballon Pergama Haaren

BallonAIRpoort Het Groene Woud in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

Logo BallonAIRpoort Het Groene Woud

BallonAIRpoort Het Groene Woud

BallonAIRpoort Het Groene Woud


Roonsestraat 20 5076 PM Haaren
0411-622724 Klik om te bellen